Stäng

Snöskoter Avesta

Hos Biketown Falun och Gävle hittar ni hela Yamaha's sortiment av snöskoter!

Letar ni efter snöskoter i närheten av Avesta? Välkommen till oss på Biketown i Falun & Gävle. Vi är återförsäljare av hela Yamaha's snöskoter sortiment och certifierade att utföra Yamaha Orginal Service på alla Yamaha fordon.

Ute i vildmarken, vid din favoritplats, eller högt uppe på fjället, har du full kontroll med din Yamaha snöskoter. Ingen annan snöskoter är i sådan harmoni med sin förare, och är så välbalanserad och känslig för minsta kommando. Oavsett snöförhållanden finns prestandan för dig att utnyttja vid varje tillfälle. Med den ledande och mest avancerade 4-takts-teknologin i spetsen firar vi 50 år som snöskotertillverkare. Yamaha vågar varar annorlunda och sticker ut från mängden. Allt för att du ska få den mest spännande och roligaste upplevelsen på snö. Vi är övertygade om att det finns en Yamaha  snöskoter som uppfyller dina önskemål – frågan är om du vågar vara annorlunda?

Vi har även ett stort utbud av begagnade skotrar och byter gärna in din skoter vid nyköp. Vi erbjuder förmånlig finansiering för ditt köp och kan även ordna hemleverans av din skoter, hör av er så berättar vi mer! 

“50-års erfarenhet ger dig mer!”

Yamaha SX Venom Mountain, 2021
NYHET
Yamaha Transporter 800, 2021
NYHET
Yamaha Transporter Lite, 2021
NYHET
Yamaha SX Venom, 2021
NYHET
Yamaha MountainMax 800, 2021
NYHET
Yamaha SnoScoot ES 200, 2021
NYHET
Yamaha SnoScoot ES 200, 2021
NYHET
Yamaha Sidewinder X-TX 146, 2021
NYHET

Varukorg

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.