Stäng

Snöskoter

Sortering:
Snöskoterjacka FXR Vertical Pro Dam
KAMPANJ
Lättvikts skaljacka från FXR med polyestertyg och HydrX Pro™ laminat som håller snö och väta borta. Rejäv ventilation och urtagbart foder gör denna jacka till en riktigt bra vän under hela skotersäsongen.
2 037 kr
Rek.pris: 3 395 kr
Snöskoterjacka FXR Yamaha CX
KAMPANJ
Snygg deisgnad jacka från FXR med unik Yamaha design. Jacka med urtagbart foder och ytterskal i slitstarkt polyester med HydrX™ laminat. utrsutad med F.A.S.T flytfoder som gör att du håller dig flytande i vatten upp till 2 timmar.
1 977 kr
Rek.pris: 3 295 kr
Snöskoterjacka Halvarssons Scratch
KAMPANJ
Snöskoterjacka Halvarsson Scratch. En smidig och skön skaljack. Snölås i midja och cuff med tumgrepp.
559 kr
Rek.pris: 2 795 kr
Snöskoterjacka Sweep Blizzard Dam
KAMPANJ
Sweep Blizzard snöskoterjacka för kvinnor är en vacker jacka för ändamålet. Du kommer också njuta av att bära den i andra vinteraktiviteter. Blizzard är en jacka som passar bra för både kalla och milda väderförhållanden. Det avtagbara polära termiska fodret är stort och behagligt mjukt. Om det behövs kan foderet snabbt avtagas med lättanvända dragkedjor, så att du även kan njuta av snöskoteråkning under varmare väderförhållanden. Blizzards damjacka är gjord av Iselet-material, som även tål mycket låga temperaturer och det effektiva Sweep Dry-Tek-membranet - som slår många av sina konkurrenter med sina specialegenskaper - har införts på insidan av ytmaterialet. En riktigt vacker jacka, mycket bekväm att bära, gjord med en fantastisk nordisk passform.
1 377 kr
Rek.pris: 2 295 kr
Snöskoterjacka Sweep Rush
KAMPANJ
Sweep Rush snöskoterjackan är inte bara en snygg snöskoterjacka med en fin design. Rush är en jacka som möjliggör att du klarar dig under både kalla och milda väderförhållanden. Den avtagbara polära termiska foderet är stort och behagligt mjukt. Om det behövs kan du ta bort fodret snabbt med dragkedjan och snäppfästet, och njuta av snöskoteråkningen även i mildare väder. Rush snöskoterjackan är gjord av Iselet material som även tål riktigt kyligt väder och Dry-Tek membranet som finns i under ytmaterialet slår många av sina konkurrenter i sina specialfunktioner. Precis, detaljerad design och högkvalitativa material säkerställer en bekväm användarupplevelse i många år.
1 377 kr
Rek.pris: 2 295 kr
Snöskoterjacka Sweep Scout
KAMPANJ
Snöskoterjacka Sweep Scout tillverkad av köldtåligt Iselet tyg. Jackan har ett löstagbart värmefoder. Ärmarnas foder är lite tunnare för optimal rörlighet.
1 557 kr
Rek.pris: 2 595 kr

Varukorg

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.