Stäng

Yamarin Cross

Sortering:
Yamarin Cross 49BR
KAMPANJ
Med smidiga Yamarin Cross 49 BR kommer du till din favorithamn eller sommarstugan i en handvändning. Båten, som har fått beröm för att den är praktisk och rymlig, har blivit en favorit bland Yamarin Cross-modellerna i de nordiska länderna. I den rymliga interiören ryms både det som ska med till sommarstugan och fiskeutrustningen.
från 252 000 kr
Ord.pris: 252 000 kr
Yamarin Cross 54BR
KAMPANJ
Mångsidiga Yamarin Cross 54 BR:s skyddade sittbrunn med höga räcken är trygg och säker även för familjens minsta. Den rymliga båten har plats för upp till sex passagerare. Durken är stor och gör det möjligt att frakta stora mängder gods. Praktiska stegplan gör det lätt att komma ombord från fören, aktern och sidan.
från 295 000 kr
Ord.pris: 321 000 kr
Yamarin Cross 57BR
KAMPANJ
Yamarin Cross 57 BR erbjuder utmärkta köregenskaper för ett fartfyllt
båtliv. Den mångsidiga och säkra båten lämpar sig såväl för vattensporter
och dagsutflykter som för transporter. De höga och stabila räckena framtill
och baktill ger ökad säkerhet. Bakom den höga vindrutan finns en skyddad
sittbrunn som är den rymligaste i sin storleksklass. Båten är utrustad med
fasta fenderställningar och en snygg, mörk aluminiumdurk som standard.
från 393 000 kr
Ord.pris: 419 000 kr
Yamarin Cross 62BR
KAMPANJ
Yamarin Cross-kollektionens stora nyhet för säsongen 2019 är mångsidiga 62 Bow Rider, som lämpar sig utmärkt för till exempel dagsturer och vattensport samt som stug- och förbindelsebåt. Med sina utmärkta köregenskaper rör sig båten stadigt även i hårdare väder och med maximalt 130 hästkrafter når den en topphastighet på hela 38 knop. Båtens rymliga sittbrunn kröns av en u-formad soffa, som garanterar en avkopplande vistelse till sjöss.
från 421 000 kr
Ord.pris: 447 000 kr
Yamarin Cross 64BR
KAMPANJ
Den sportiga fartfyllda och rymliga allroundbåten passar för vattensport och dagsturer samt som pendelbåt. I båtens standardutrustning ingår ett praktiskt Abloy-låsningssystem med en nyckel. Den bakre sittbrunnen fulländas av en U-soffa med plats för en större kompisskara. Vindrutan i kraftig konstruktion med en rättuppstående form ger ett bra vindskydd för passagerarna.
från 487 000 kr
Ord.pris: 538 000 kr
Yamarin Cross 60 Cabin
KAMPANJ
Hyttbåten Yamarin Cross 60 Cabin är en utmärkt förbindelsebåt men fungerar lika bra som fritidsfiskebåt. Den rymliga fören underlättar lastning och via den breda mittgången kan man förflytta sig obehindrat i båten. De stora fönstren och takluckan på förarsidan säkerställer att skepparen har god sikt i alla riktningar. Cabin har rejält med utrymme för såväl passagerare som utrustning. Båten kan levereras med dubbelstyrning som tillbehör.
från 490 000 kr
Ord.pris: 528 000 kr
Yamarin Cross 75BR
KAMPANJ
Yamarin Cross 75 Bow Rider kombinerar ett energiskt och stilfullt yttre, en strömlinjeformad design och köregenskaper av toppklass. Med den här båten kan du ge dig ut oavsett väder och njuta av aldrig tidigare upplevda köregenskaper under krävande förhållanden i den yttre skärgården. Båten, som rönt stora internationella testframgångar, erbjuder standardutrustning av högsta klass med bland annat ett rymligt tvådelat kapell och trimplan med LED-skärm.
från 773 000 kr
Ord.pris: 838 000 kr

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.