Stäng

GPS

Sortering:
Access Zumo RAM Mnt Kit
KAMPANJ
Universalfäste från RAM att fästa på de flesta typer av styren alt. stänger. Kombinera detta fäste med något av RAM mounts fästen för telefoner eller kaffemuggar.
467 kr
Rek.pris: 519 kr
Flaskhållare RAM Level Cup
Flaskhållare från Ram Mounts för att kunna ta med flaskor eller muggar på ditt fordon.
399 kr
Garmin Montana 610 Worldwide
KAMPANJ

Garmin Montana 610 Worldwide är utformad för användning på leder, vägar eller vatten – Montana 610 från Garmin guidar dig vart du än beger dig. Enheten har en stor 4-tums pekskärm som går att läsa i solljus med kristallklara förbättrade färger, vändbar skärm och GPS- och GLONASS-positionering för att ta in din position snabbare och mer exakt – även i de mest utmanande miljöer.  Det är alltid enkelt att se var du befinner dig och du kan med lätthet styra din inspelning av spår med den nya spårhanteraren. Montana 610 har en 3-axlad elektronisk kompass med barometrisk höjdmätare och 1 års kostnadsfritt abonnemang på BirdsEye-satellitbilder ingår1. Montana 610 är både stryktålig och vattentät och konstruerad för att stå emot elementen2.

4 190 kr
Rek.pris: 5 699 kr
Garmin Monteringsats Montana
KAMPANJ
445 kr
Rek.pris: 495 kr
Garmin Zumo 595LM GPS EU
KAMPANJ
Motorcykel GPS från Garmin som hjälper dig att hitta på ditt nästa äventyr!
5 159 kr
Rek.pris: 7 499 kr
GPS Garmin Montana 610 Snöskoter Bundle
KAMPANJ
Garmin Montana 610 med snöskoter bundle(Ram Mount fäste, friluftskarta hela Sverige, laddningsfäste) är första valet för snöskoteråkare som vill ha full kontroll på sina leder och turer.
6 499 kr
Rek.pris: 7 999 kr
GPS-Spårare Northtracker Scout
KAMPANJ

Vill du kunna spåra var din båt är? Då ska du ha GPS-spårning -för ett tryggt ägande. Det är obehagligt och tidskrävande att bli utsatt för stöld. Det är också dyrt i form av självrisk, värdeminskning och åldersavdrag. Bara en GPS-tracker ger full kontroll över din egendom.

En investering som lönar sig
Tjänsten är godkänd av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF) vilket ger högsta premiereduktion på din försäkring. NorthTracker samarbetar med Nokas Larmcentral för utryckning med väktare enligt separat avtal.

Tjänsten
Logga in på ditt webbkonto via dator eller app. Tjänsten erbjuder realtidsspårning, geofence och historik med möjlighet till flera enheter och användare på samma konto.

För ett tryggt ägande
Spårsändaren ger ett starkt stöldskydd då den är svår att upptäcka genom pejling. Vid larm går sändintervallet automatiskt över från 24h till 1h med möjlighet till 1min.

Installation
1. Sätt på trackern, skruva på locket, placera den i objektet
2. Logga in på northtracker.com och aktivera konto
3. Klart

Abonnemang
-695 kr/år inkl. moms
-Tecknas separat av slutkund på www.northtracker.com

1 995 kr
Rek.pris: 2 495 kr
GPS-Tracker Redknows Plus
KAMPANJ

Redknows GPS-tracker Plus är ett spårbart stöldskydd för alla typer av fordon och båtar. GPS-trackern är uppkopplad i realtid så att ägaren alltid får aktuell position på en karta i mobilen, surfplattan eller datorn. RedKnows Plus levereras med ett Sim-kort som inkluderar Telia, Tele2 samt Telenor vilket betyder överlägsen täckning. Årlig abonnemangsavgift 540kr.

1 995 kr
Rek.pris: 2 250 kr
Hjälmfäste Airoh/Go Pro
Hjälmfäste till att fästa Go Pro actionkamera på din Airoh hjälm.
120 kr
Ram monteringskit
KAMPANJ
625 kr
Rek.pris: 695 kr
Telefonhållare RAM Handlebar Rail Mount Universal
Telefonhållare från Ram Mounts med universal fäste för telefoner. Passar de flesta modellerna på marknaden som har en maxbredd av 825mm. U-skruv att montera på styre eller liknande.
649 kr

Varukorg

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.